Vah vah, cik tās sarkanās zivis neesmu gatavojis pēc līdzīgas receptes, vienmēr laža iznāk :( EmkA: cik ilgi grillē šādi iepakotu foreli? Kādas garšvielas izmanto?
Te ir ķiploks, citronpipari un pētersīļi (žāvēti), var jau viss ko pērt klāt, bet vislabāk jau to zivs garšu "nenosist" - vnk : sālīti, ķiplociņu un "augsta klase" :)
Foreli daudz karsēt nevajag, es parasti pēc izjūtām to procesu regulēju, bet varētu būt kādas 5-7min uz oglēm katram sānam (tas jau vispār arī no oglēm atkarīgs, t.b. kāds ugunskurs sakūries, citreiz sanāk tāds, ka arī cūku varētu uzcept :D ). Ja ir vēlme to zivtiņu bikuc sausāku dabūt, tad apgriežot uz otru sānu vajag folijai caurumus sataisīt, tad lieko mitrumu izspiež ārā. Ja patīk tāds sulains pasākums, tad neko durstīt nevajag.
Stiprais 2,5 % ? :)