Klasisks piemērs,nepareiz pārgriezta zivs.
Pie tam piededzinātas. Apetīti neizraisoša bilde, zivis sabojātas.
Nekā personīga.
Piekritu tam, ka ir nepamatoti mulkigi "nolikt" citus cilvekus, kas varbut so prasmi vel tikai apgust, tomer dalja taisnibas ir ari taja, ka zivis ir nepareizi sagatavotas kupinasanai!
Ieteikums - pargriezt zivi pa muguru pilniba t.sk. galvu un obligati nepargriezt zivij "asti", atstajot to gandriz ka "atvertu gramatu" - tas tamdel, lai saglabatu suligumu! Lai veicas nakamajas reizes :)
Ja jau gudrie džeki tādi gudrinieki, tad viņiem vajadzētu zināt, ka brūnums reizēm ir atkarīgs no malkas, karstuma, koka, kūpinājuma veida un katra individuāliem paņēmieniem. Man reizēm sanāk baltākas, reizēm tikpat brūnas zivis pēc kūpināšanas - ko nevarētu nosaukt par sedegšanu. Tā kā kritika nevietā!
Brūnums OK, tikai kāpēc nepaskaties citu copmaņu bildes par sagatavošanu kūpināšanai? Ķiplokus naradz(varbūt ierīvēts), kaut par gaumi nestīdās.
Tas taču nebij uzbrauciens,bet vairāk kā pamācība,tādēļ arī rakstu,ka nekā personīga,bet šeit jau šinī forumā atrodas suņi kas sāk uzreiz riet un apsaukāties.
riktīgs apraksts,bet tiem kam nav lemts ,to tā arī nekad nesapratīs,tā tik turpināt !
Ēd ar muti, bet skats uz labo apetīti un prieks par paveikto!
Klasisks piemērs,nepareiz pārgriezta zivs..Ja griež zivi pār muguru tad griež pušu arī galvu un līdz pat astei.
Nekā personīga.