imations trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Bildes

10.07.12 cl@imations
6 Skatījumi 3609
 
No rīta vēl peldēja līcī. Zivis tiek grieztas no pakaļcauruma pa muguru līdz galvai, izņemtas žaunas un iekšas, tūlīt arī žāvētas bez sāls un garšvielām, pēc žāvēšanas karstas pārkaisītas ar sāli un atdzesētas. Zivis žāvēšanai pa visu muguru vērts griezt, ja tās ir tik tiešām lielas un biezas, bez tam visas zivs griezienā pa muguru žāvēšanas laikā vēdera daļā var sakrāties šķidrums, bet šīs lai neizžūtu pirms žāvēšanas procesa tiek apstrādātas ar olīveļļu. Zivs galvu NEKAD nedrīkst griezt uz pusēm jo tad garšīgās smadzenes tiek sabojātas un galva ir sausa.
 
[11] Komentāri | dilst | aug
 
kvoks

Klasisks piemērs,nepareiz pārgriezta zivs..Ja griež zivi pār muguru tad griež pušu arī galvu un līdz pat astei.

Nekā personīga.

10.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
Copmanis

Klasisks piemērs,nepareiz pārgriezta zivs.

Pie tam piededzinātas. Apetīti neizraisoša bilde, zivis sabojātas.

Nekā personīga.

10.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
kraft

Klasis piemers diviem Latvieshu jammpampiem ;)

10.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
smiltzz

Piekritu tam, ka ir nepamatoti mulkigi "nolikt" citus cilvekus, kas varbut so prasmi vel tikai apgust, tomer dalja taisnibas ir ari taja, ka zivis ir nepareizi sagatavotas kupinasanai!

Ieteikums - pargriezt zivi pa muguru pilniba t.sk. galvu un obligati nepargriezt zivij "asti", atstajot to gandriz ka "atvertu gramatu" - tas tamdel, lai saglabatu suligumu! Lai veicas nakamajas reizes :)

10.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
jancpoo

Ja jau gudrie džeki tādi gudrinieki, tad viņiem vajadzētu zināt, ka brūnums reizēm ir atkarīgs no malkas, karstuma, koka, kūpinājuma veida un katra individuāliem paņēmieniem. Man reizēm sanāk baltākas, reizēm tikpat brūnas zivis pēc kūpināšanas - ko nevarētu nosaukt par sedegšanu. Tā kā kritika nevietā!

10.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
andris56

Brūnums OK, tikai kāpēc nepaskaties citu copmaņu bildes par sagatavošanu kūpināšanai? Ķiplokus naradz(varbūt ierīvēts), kaut par gaumi nestīdās.

10.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
kvoks

Tas taču nebij uzbrauciens,bet vairāk kā pamācība,tādēļ arī rakstu,ka nekā personīga,bet šeit jau šinī forumā atrodas suņi kas sāk uzreiz riet un apsaukāties.

10.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
daargais

riktīgs apraksts,bet tiem kam nav lemts ,to tā arī nekad nesapratīs,tā tik turpināt !

10.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
kvoks

Nav nav tā galviņ sausa,bet var jav arī tā darī,kā tu to dari.

10.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
andris56

Ēd ar muti, bet skats uz labo apetīti un prieks par paveikto!

10.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
MKMartins

te nau ko kritizet varbut shim copmanim garso tieshi shadi sagatavota zivs vins jau cilveks taisa prieks sevis ne jums :))

06.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager