Izskatās labi, bet pēc apraksta liekas sarežģīti, jo sanāk baigi vaktēt 50C° Es uzvāru chainjikaa ūdeni, pagaidu kādas 3-5min un tad uzleju virsū. Pēc kādām 10sek. apmaisu un izleju visu duršlakā.. Tad to duršlaku (liels) uz apli izkratu, ta ka viss liekais aplīp gar malām un ikrus izberu. Duršlaku izskaloju, ikrus ieberu atpakaļ un velreiz leju karsto ūdeni no trumuļa virsū, tikai šoreiz tas iztek cauri. Pēc tam ieberu bļodā un piemnaisu sāli ar cukuru 1:1 un apmaisu. Zinu, ka izklausās primitīvi, bet sanak tīri un gardi un visi viesi man ir viņus eduši un slavejuši :)
Man jau siekala pa zemi. Vēl tik pipariņu virsū un uz maizītes ņjamm... :D Taisu tāpat kā ZipBaits.
Dimon_Li -> brauc ciemos, es atvēršu ledusskapja durvis un nebūs jāsiekalojās :D Tik paņem konīti līdz :D A ja nopietni, tad manos platuma grādos šīs izvirtības ir beigušās līdz nākamā gada augustam, :)
-Un tad uz tirgu...:) Šutka.
Var arī kā minēji "izbužinat"karstā ūdenī,caur rupju sietu izdauzīt citā traukā,-plēves paliek sietā,tam sāls ūdenim pievienot karoti cukura un ikrus tajā izturēt apmēram 5 minūtes.