Toni, tas tavā pusē jau ap nulli grozās, bet pie mums siltuma rekordi top:)) Pulēt jau pamazām sāku, nu pagaidām ķimerējos ap sniedzinieku un kamanām, kas tavā galā jauns, kas šoruden Timrā?
Timra vairs nav prātā,tagad uz Ziemeļu pusi skats pavērsies,uz tām sīgām un forelēm prāts nesas...:)Tur jau šodien -4 c.
Nu ko , tad ziemā uz sarkano gaļļļ:)) Pirmdien taisos uz butēm , nez šim meženes āda ar garšo , vai tikai raudu smeķē, bilde tumša, nekad nav būts, kaimiņš te ķer un atnes man uzlikt uz zoba, bet es pie tā nevaru pierast, vajg pašam pamēģināt, varbūt tu esi gudrs un kādu rindiņu pastā iemet:)))
Plika āda droši vien tā nesmeķos,bet filejas gabaliņš kopā ar ādu sagriezts 6-10mm x20mm varētu smeķot.Bet var arī nopirkt garneles un svaigas reņģes.Reņģes arī vari šķērsām sagriezt6-10mm platumā kopā ar skriemeļiem,var griezt arī gar muguru fileju ārā.Principā bute uz apetīti nesūdzas un močī praktiski jebkuru gaļu.Vienīgi ar iemetiena attālumiem var pavariēt un atrast optimālo.Sēdēt un cītīgi skatīties uz kāta galu arī nav īsti vajadzības,it sevišķi vējaina laikā,tāpat grūti copi saredzēt...Ik pēc kādām 10-15 minūtēm gan vajadzētu pārbaudīt un pārmest un ta jau būs...
Ne asakas!
Seedoo,
beidz tautu kacināt,laiks jau ziemas murmuļus spodrināt,a Tu vēl vasaras ancugā!