Pekka Okunens atklāj sezonu 2013

Pekka Okunens atklāj sezonu 2013. Nelieli, bet supergaršīgi :)
«
»
 
14.01.13 cl@PekkaOkunens
2 Skatījumi 1894
 
Nelieli, bet supergaršīgi Peipusa asarīši :)
 
[7] Komentāri | dilst | aug
 
cityreal

Ņam ņam.

14.01.13 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Manuprāt, šis ir taisni visgaršīgākais izmērs, ja vien brūni apcep (tieši kā šajā gadījumā).

14.01.13 Atbildēt | Ziņot 0
mjuniors

Iemet recepti.. Izskatās interesanti :)

14.01.13 Atbildēt | Ziņot 0
Ezerkrasts

Izskatās pēc rīvmaizes. :D

Super!

14.01.13 Atbildēt | Ziņot 0
PekkaOkunens

Pekkas Okunena recepte:

-Braucam uz Peipusu;

-Izvelkam pāris asarus;

-Notīram pēc metodes:

www.youtube.com/watch?v=pjTlF...layer_embedded

tikai nekādā gadījumā nenogriežam astītes, kā to izdarījis kungs šajā video :)

-Apvārtam rīvmaizē, uzliekam uz pannas sviestu un liekam cepties sakarsētā pannā;

-Uzberam nedaudz sāli un apcepam no abām pusēm līdz ašuki kļūst zeltaini kraukšķīgi;

-Liekam uz šķīvja un ēdam :) Klāt piedzeram vīnu vai alu;

Labu apetīti!!

14.01.13 Atbildēt | Ziņot 0
graivis

Nazim gan jābūt asam!

14.01.13 Atbildēt | Ziņot 0
silver_737

Paldies par recepti ;)

17.01.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager