Izskatās ļoti pievilcīgi, ja nav noslēpums, ļoti vēlētos uzzināt pagatavošanas recepti .
RECEPTE TIEM,KURIEM IR AUTOKLĀVS!!!!!
ZIVIS SAVĀ SULĀ!!
Zivis notīra,sagriež,sasāla.
Liek burkā 5 melnos piparus,gabaliņu lauru lapu,zivis,1ēd.k.eļļu.
ZIVIS TOMĀTU MĒRCĒ!!!
Zivis notīra,sagriež,sasāla.
Mērce-1,5ūdens,lauru lapas,krustnagliņas,melnie pipari,sīpoli,2 ēd.k. sāls,cukurs.Pavāra 10 min.,nokāš,pieliek 200gr tomātu pastu,150ml etiķi.
Zivis apvārta miltos apcep,liek burkās,pārlej ar mērci,uzliek vāku un autoklāvē.
120grādos 40 min.-pēc ГОСТa
BŪS PA ILGU NEBŪS GARŠĪGI,BŪS PA MAZ,BŪS CIETAS ASAKAS UN INDĪGS!!!!!
P.S
Jāņem vērā arī autoklāva uzsilšanas laiks-ieteicams apm.20-40 min.
Cepuri nost! Šķiet šitos konservus dabūt gatavus vajag vairāk laika un meistarības, nekā, lai iegūtu izejvielas.