BREKŠEĻI

«
»
 
09.02.13 cl@Marika
6 Skatījumi 2511
 
REZULTĀTS!!
 
[9] Komentāri | dilst | aug
 
valnaans

Cepuri nost! Šķiet šitos konservus dabūt gatavus vajag vairāk laika un meistarības, nekā, lai iegūtu izejvielas.

09.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
Marika

Nekas tur ilgs nav-2 stundas sagatavot,un 2 pagatavot!!!

09.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
aivrs777

Ar zivju konserviem jāpieprot,var arī uzpūsties

10.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
Marika

Uzpūšanās ir mazākā bēda.

10.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
Arnis040490

Skaistums. :P :)

10.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
kredo

Izskatās ļoti pievilcīgi, ja nav noslēpums, ļoti vēlētos uzzināt pagatavošanas recepti .

10.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
Marika

RECEPTE TIEM,KURIEM IR AUTOKLĀVS!!!!!

ZIVIS SAVĀ SULĀ!!

Zivis notīra,sagriež,sasāla.

Liek burkā 5 melnos piparus,gabaliņu lauru lapu,zivis,1ēd.k.eļļu.

ZIVIS TOMĀTU MĒRCĒ!!!

Zivis notīra,sagriež,sasāla.

Mērce-1,5ūdens,lauru lapas,krustnagliņas,melnie pipari,sīpoli,2 ēd.k. sāls,cukurs.Pavāra 10 min.,nokāš,pieliek 200gr tomātu pastu,150ml etiķi.

Zivis apvārta miltos apcep,liek burkās,pārlej ar mērci,uzliek vāku un autoklāvē.

120grādos 40 min.-pēc ГОСТa

BŪS PA ILGU NEBŪS GARŠĪGI,BŪS PA MAZ,BŪS CIETAS ASAKAS UN INDĪGS!!!!!

P.S

Jāņem vērā arī autoklāva uzsilšanas laiks-ieteicams apm.20-40 min.

10.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
Marika

PATS GALVENAIS!!!!!!

BURCUŅAS IR 250gr,NEVIS PUSLITRENES!!!!!

10.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
kredo

Paldies Marika, ne asakas !

10.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager