Ja sagriež plānās šķēles, apvārta ola un rīvmaizē vai miltos ir ēdams un veselīgs. Mazsālīts lipīgs un pilnīgi nelietojams. Protams, ka Norvēģis ir krietni garšīgāks. Šogad esmu atlaidis daudz taimiņu. Pēc copes gandarījums daudz lielāks, ja esi atpūties un vel zivi atlaidis. Zinu, ka daudzi oponēs, bet es labāk ēdu ceptu līdaku. Itkā kaut kada zivs garša ir, bet nu tā zivs gastronomiski nav lietojama, ja vien tava dzīvesbiedrene vai vecmāmumļa nav gatavošanas guru.... TAS MANS VIEDOKLIS....
Man laši negaršo, cita lieta foreles. Taču domājams ka Daugavā noķertie, kāpjošie ir ok:) citur laikam nedrīkst slopēt. Tīri teorētiski - kāpjošajam lasim jābūt garšīgam, citādi nafig brakari viņus dušī:)
brakari dushii,jo cilveekiem lasis ir elka statusaa:)Es ar shodien pieluugshu sho dieviigo zivi:D
Dušī jo pēc tam pardod. Parastajam nemakšķerniekam jau nav poņas par laša garšu. Oooo šitas no Daugavas...... super dodiet divus.
smuki :)
par to ēšanu runājot. zivis ēdu ļoti, ļoti maz, 95% ir C&R. bet vienīgā zivs ko patiešām nemaz neēdu ir lasis, nezinu, bet man negaršo, ne veikalā pirkts ne kāds. piekrītu biomasteram ka daudz labāk ceptu līdaku vai zandartu :)
Man vislabāk garšo pālijas. Pat man dēls žmurī foreles, asarus, līdakas, kad pieķeras pie pālijas, tā tiek apēsta rekordātrumā
Forš loms! Kā garšoja?
Man te uzradās dzīves problēma... :D :D :D Drausmīgi sen nav ēsts "mūsu" lasis/foreļe. Centrāltirgus pārdevēja reiz apgalvoja, ka "norvēģu" (audzētavu) laši esot ņammīgāki. Noticēju un nepārbaudīju. Kādas, kolēģi gurmāni, ir Jūsu domas par šo mani visu vakaru mokošo tēmu "Suši un tā attīstības tendences Latvijā"?