Mezgls trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Mezgls albūmi

Cope 2014
1 bilde
 
 
 
 

Vajadzīgs padoms

13.10.13 cl@Mezgls
1 Skatījumi 3539
 
Nopirku spolīti kādas 2 - 3 nedēļas atpakaļ, lietota aptuveni 6 reizes. Šodien pie dzimšanas dienas vēlējos sevi iepriecināt ar foršu copi, bet pēc trešā metiena pa gaisu aizlidoja gultnis un skrūve no stieplītes (iekrita dziļumā un dūņās) Jautājums - vai tas ir garantijas gadījums? Ja ir, kā labāk rīkoties, ja man brauciens uz Rīgu turp atpakaļ izmaksā 15Ls un uz Rīgu nebraukā ne draugi, ne radi. Spole maksāja 14.99 ar atlaidi. Bet ja man jābrauc uz Rīgu lai nodotu spoli garantijas remontam tad es jau zaudēju spoles vērtību, bet ja man pēc tās vēl būs jābrauc pēc dažām dienām pakaļ tad summa būs nesamērīgi augsta. Es saprotu, ka tā nauda varbūt dažiem neliksies tik liela, bet man kā bezdarbniekam tā ir liela summa. Vai Salmo uzņēmums sadarbojas garantijas jautājumos ar kādu uzņēmumu Daugavpilī?
 
[15] Komentāri | dilst | aug
 
JaxS
JaxS :

Šajā jautājumā par Salmo uzņēmumu neatbildēšu, bet silti visiem iesaku (neatkarīgi no ražotāja) pirms lietošanas pārbaudīt katru stiprinājumu, jo man Shimano spolei identiski notika, tikai visu uzcēlu. Par garantiju - ja nav brīdinājuma "sastellē pats", tad produktam jābūt lietošanas gatavībā (neļļojam taču pirms lietošanas utt) un protams atkarīgs no tirgotāja godprāta, jo ne aiz ļauna specišli mums viņi tirgo ar nepievilktām skrūvītēm ;D Ne asakas.

13.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
uber
uber :

Nebija gadījies šādi , bet ja godīgi tad man dzīvē ir bijusi tikai bēdīga pieredze ar salmo produkciju,( veinīgais ne ko sliktu nevaru pateikt par dažiem mānekļiem, kā piemēram salmo slaideriem un viņu lucky john gumijām) pirms gadiem 3 nopirku spolīti modeli neatceros, bet viņa maksāja latus 24- izmērs varētu būt 1000 uzliku auklu un katrā copē metrus 15 nogriezu, tad makšķerēju bez rotiņiem un auklas vērpšanās man nelikās piedodama.

tāpēc pēc kārtējiem nogrieztajiem metriem nervs neizturēja un spole aizgāja uz Jūras skolu vietējā dīķī. Otrs gadījums, nopirku micro tech kātiņu pagājušajā gada vasaras vidū un pienākot rudenim tā stingrāk pavelkot ar roku auklas galu lai pārsietos, nolūza centimetri 25 no spices ,kaut gan frikcions bija noregulēts tā ,ka 150

13.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
uber
uber :

150gr asarīt mierīgi spēja vilkt auklu cik nu pašam spēka bija .

13.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
salmosucks

Ieraugot bildi, speciāli piereģistrējos, jo pārņēma dusmas par kārtējo SALMO lažu.

Ej un cīnies! Besī ārā šitie sūdu pārdevēji!

13.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
susis

es ari sen atpakal nopirku SALMO spoli pa 27 ls un zobrats izjuka 3 vai 4 metiena tagad uz salmo skatos negribot

13.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
jegogo

Kāds tests ķīpu šņorei?:D

13.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
Mezgls

9 kg, diametrs 0.20mm. Normāla aukla, iesaku :D

13.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

man reiz sen atpakaļ arī šādi gadijās ar salmo spoli, un līdzīgi ir gadijies arī ar shimano, tai gan tikai lociņš ļurkājās nekas pa gaisu nelidoja. ko lai saka, pērc vien jaunu, tādas lietas nav jēgas remontēt, un ja nav to sadarbības partneru daugavpilī, tad par to ceļa naudu jau vari paņemt shimano catana/nexave kas būs daudz labāk.

un nopērc tievāku auklu :)

13.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
jpb
jpb :

Pazvani uz servisu un apjautājies 67473117 par garantiju,ja kas es domāju D-pilī veikalā Ieroči var sarunāt ,lai aizsūta uz Rīgu un saņem apakaļ

14.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Ir līdzīgi gadījies ar Cormoran produkciju - sākumā sāka čakarēties rokturītis, bet to "lauka apstākļos" vēl kaut kā salaboju, līdz sabira lociņš un mazo skrūvīti tā ar neatradu. Tā kā spole bija nokaitinājusi ne pa jokam, tā savas gaitas turpināja tuvākajā misenē.

14.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
plesigais

bus maciba ! nakošreiz perkot spoli turi pa rokai skruvgriezi un parbaudi skruves ! no pieredzes iesaku ari pamat zobrata lufti parbaudit ,ir gadijies pilnigi jaunai salmo spolei likt 0,5-0,6 regulacijas šaibites !

14.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
Spriditis

Dom

15.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
Spriditis

Domāju labāk parunā ar NG. Normunds tomēr ir tiešais cilvēks Salmo. Gan jau problēma tiks atrisināta. Šeit meklē NG-NG un aiziet.

15.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
Mezgls

Ok, paldies par info.

15.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
copings

sūti netā jaunu

15.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager