noksis2 trofejas

Nav pievienotu trofeju!

noksis2 albūmi

"Latgales" ezeri

Tā nu tas diemžēl ir
07.05.14 cl@noksis2
3 Skatījumi 3049
 
Būtu jauki ja tas "gudrinieks" īpašnieks būtu pievienojis arī savu tel.nr. lai var saskaņot "ievazāšanu" :)))
 
[18] Komentāri | dilst | aug
 
Castratos222

Te nu ta tauta ir!

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
colonel

Tāpēc jau arī telefona nav, ka viņš nemaz netaisās kādam saskaņot to iebrišanu, "ievazāšanu" utml. Ar to jārēķinās, ka kādreiz arī lielie mežu īpašnieki apvilks žogus saviem mežiem un attiecīgi ezeriem, kas atrodas to mežu ielokā.

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
V.S.O.P.

Privātīpašums ir svēta lieta, jebkurā sevi cienošā valstī. Cilvēki strādā un cīnās, lai tiktu pie saviem labumiem, tai skaitā, pie sava dabas stūrīša.

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
nomads

Ja kāds nav pamanījis: sociālisms, kur viss pieder visiem, ir beidzies gadus 23 atpakaļ. Domāšanas inercei arī reiz būtu jābeidzas.

Cilvēks ir radoši pavēstījis, ka negrib ciemiņus savā privātīpašumā un to būtu jārespektē.

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
noksis2

Tas beigsies ar to, ka drīzumā makšķerēt varēs tikai speciālos mākslīgi veidotos maksas dīķos

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
nelietigais

Visus šitos ,,buržujus,,ar kājām uz Sibīriju aizdzīt!Ne viņš,ezeru ir racis.

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
martins_riga

taa nu tas ir. pashi makshkjernieki un atputnieki pie taa ir vainiigi, jo visur paliek suudu kaudzes.

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
ilmarsvs

bet, ja saimnieks ezerā ir ielaidis amūrus un citas zivis, kuras neizaugušas jau paņem labie makšķernieki? ko tad? (šis varbūt nav tāds gadījums, bet ir arī dažādas situācijas)

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
mailite

> nelietigais

varbut Tu esi vinu racis? privatipasums ir privatipasums. strada, pelni un perc tik nost.

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Sencis

Es kā piekrastes īpašuma saimnieks arī bildīšu kādu vārdu par tēmu. Tā kā esmu copmanis, tad kādreiz biju tolerants pret braukšanu manā īpašumā. Tad, kad līdz pašam ezera krastam, tur kur es pats nekad nebraucu, parādījās mašīnu sliedes, jo redz, no pagalma grūti aiznest parpalas līdz ūdenim, kļuvu domīgs. Diskomfortu radīja regulāri atstātās tukšās cigarešu paciņas, dažāda tilpuma dzērienu trauki, nu bet labi, kuram negadās... Punktu pielika viens tovariščs, kurš uz mana pagalma vienkārši bija izbēris savas mašīnas pelnu trauku. Pēc tam gan viņš atzina, ka ir rīkojies slikti, bet lietas būtību tas nemaina. Tagad pie mana īpašuma ir parādījusies aizlieguma zīme un ceļam pāri bomis. Tāds nu lūk esmu buržujs, kuru ..."ar kājām uz Sibīriju aizdzīt!"

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Mareks1983

Ja, bet.

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Pavērojot ūdeņu apkārtni, var saprast tos īpašniekus, kas nevēlas viesus. Kāds no viņiem labums? Apziņa, ka kādam sanākusi iespēja pacopēt? Par to iegūsti piedrazotu ezermalu, izbraukātu pļavu u.t.t. Ja es būtu attiecīga īpašuma saimnieks, es droši vien rīkotos taisni tāpat.

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
noksis2

Vispār runa ir par to , ka varētu zem tāda veida zīmes astāt informaciju kā var sazinaties ar saimnieku, par atpūtnieku kultūru viss ir skaidrs (žēl ka jau otro dienu neesmu sapratis kā te var pievienot vairāk kā vienu bildi), bet ja esi saimnieks vari arī pakontrolet un paaudzinat tādus "lopus", kas būtu arī pats ideālākais variants,jo ne pašvaldības, ne policijas darbinieki neko pa šiem gadiem nav panākuši, kā tikai dažviet izvietojuši zīmes par administratīvo atbildību.

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Ko Jūs brīnaties "LOPI" :D visi mēs esam lopi...un ganu arī netrūkst...drīz vien visas ūdens tilpnes būs privāti īpašumi un arī tad Jūs kā "LOPI" spēlēsiet zem īpašnieka stabules un paliks tikai "brīvās" nosacīti,valsts īpašumi...kuri galu galā arī piederēs KĀDAM! Jo,galu galā...nejau mīlestība uzvar karā un ne cieņa un bēda....NAUDA!!!! Nauda ieplūstot cilvēka asinskārajās ķetnās padara cilvēku par "NECILVĒKU" Un Jūs te vēl vaimanājat,ak cik slikti ka privāts īpašums,ko lai dara,kā lai sazinās lai uzprasītu vai drīkstētu pacopēt. Reāli īpašniekam kuram kautkas pieder,viņam ir uzdir*t uz Tevi. Jo galu galā,tas tā vai tā nav tavs un neviens Tevi tur negaida...maksā un tā pavairāk,lai man būtu nauda (jēga) un tad Tu protams vari kautvai kakāt ar nenolaistām biksēm manā pažobelē!!!! Atver acis (((cilvēce))))!!!!

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Un arī FAKTS! Latgalē sētniekiem darba ir krietni mazāk (nosacīti) varbūt tuvākajā nākotnē būs...jo Rīdzinieki,kur aiz visiem visu novāc ir pieraduši piesūdot apkārtni ar domu,ka vot sētnieks viņš ir tāds kā tāds un viņš novāks! Mēs arī ikdienā,rejam viens uz otru,šitais slikts,šitais labs....a bet paši...nekādi svētie! Jā,ir dzīvē situācijas ka savādāk nesanāk,bet mēs esam pieraduši to uztvert kā ikdienu,ka piesārņot,nomelnot,pazemināt...tā ir ikdienas "norma". Tas ir tas,tā ir tā zeme pa kuru mēs paši staigājam un pēctam rādam un audzinam savus pēcnācējus!

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Vienā vārdā sakot...atstājam viņiem paradīzi,kuru paši radījām...

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Es arī atdzīstos,ka neesmu nekāds svētais un man ir kauns par sevi!

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Noksim - bet kas tev liek domāt, ka saimniekam ir vēlme vispār ko saskaņot? Ja reiz viņš šitādu šiltīti uzlicis ir, tad vai tas nav acīmredzami?

08.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager