ja zivis tiek noķertas, tad tās reizēm ir jāapēd. Kas gan var būt labāks par tikko noķertas zivs maltītes pie upes...
lai nav jāstaipa līdzi lieki kg, zivi filējam pie upes, nedaudz apkaisam ar sāli, ietinam papardēs/ nātrēs. copes beigās uzcepam uz ugunskura.
Lūdzu reģistrējies, lai komentētu.
Uz augšu
Viss gandrīz pareizi, tikai izņemot sāli :) 1.Sāls sausina fileju, vēlāk cepot nebūs sulīga. Es sāli kaisu kad jau apcepusies. 2. Lai sāls aizkavētu gaļas bojāšanos siltumā, to vajag sakaisīt pamatīgi, bet tā jau būs pārsālīta vobla :) Galvenais notīrītajai filejai jābūt sausai(apsālīta būs mitra) un labi ventilējamā iepakojumā, groziņā vai audekla tīstoklī, tikai ne polietilēna maisiņos.