nomads trofejas

nomads albūmi

Kuriozi
66 bildes
 
 
Fotomirklis
72 bildes
 
Latvijas upes
210 bildes
 
 
Ņamma...
14 bildes
 
Foreles
28 bildes
 
Ar kajaku
5 bildes
 
PĀRDOD
1 bilde
 
 
 
 
Mörrum (SE)
7 bildes
 
Vēži
4 bildes
 
Zivis
6 bildes
 
Ziemeļjūra
4 bildes
 
 
 
Foreles 2011
3 bildes
 

Ņamma...

ja zivis tiek noķertas, tad tās reizēm ir jāapēd. Kas gan var būt labāks par tikko noķertas zivs maltītes pie upes...
29.07.14 cl@nomads
1 Skatījumi 2173
 
lai nav jāstaipa līdzi lieki kg, zivi filējam pie upes, nedaudz apkaisam ar sāli, ietinam papardēs/ nātrēs. copes beigās uzcepam uz ugunskura.
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Karlis_K

Viss gandrīz pareizi, tikai izņemot sāli :) 1.Sāls sausina fileju, vēlāk cepot nebūs sulīga. Es sāli kaisu kad jau apcepusies. 2. Lai sāls aizkavētu gaļas bojāšanos siltumā, to vajag sakaisīt pamatīgi, bet tā jau būs pārsālīta vobla :) Galvenais notīrītajai filejai jābūt sausai(apsālīta būs mitra) un labi ventilējamā iepakojumā, groziņā vai audekla tīstoklī, tikai ne polietilēna maisiņos.

29.07.14 Atbildēt | Ziņot 0
sivens

Surimi uz akmeņa ņamma :)

29.07.14 Atbildēt | Ziņot 0
maksi2

Akmens - sirdsveidīgs :)

29.07.14 Atbildēt | Ziņot 0
Tonis

Ar to sālīšanu tiešām nevajag steigties,nātres,alkšņu lapas,kaut vai plika zāle,tikai ne sāli...

21.08.14 Atbildēt | Ziņot 0
Agronkulis

Piekrītu! Sāli pašās beigās...

22.08.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager