nākamajā porcijā pamēģināju lielāko neķidāt, sulīgi ir ļoti tiešām, bet gar iekšām gan klāt nāk rūgtums. Sievai nepatika jau no skata vien, bet es jau gardu muti nolociju tāpatās.
Tērvertnieks varbūt arī, bet es jau gan ar Cēsinieku! Par gaumēm nestrīdas, bet galvenais izvēlēties LV preci, kas mūsu alus tirgū diemžēl ir retums!
Siltais laiks pie vainas,viņi atdeva galus un izdalījās žults.Vajag uzreiz pa ķobi un aukstuma kastē iekšā tad rūktuma nav.
Paldies! Ieteikumi tiks ņemti vērā! Uz līdaku filēšanu gan esmu roku piešāvis, ar ašukiem vēl jāmācās...
Nezinu Shnuri cik Tu zini par alus tirgu LV. Ja ir interese, raksti privāti. Lielākā daļa patērētāju nezin neko, tāpat kā par desām.
Cēsīs nepilda tikai ļoti mazu daļu produkcijas un tikai 2 produktus no stikla taras, kamēr konkurenti kopumā 99% no apjoma ieved.
Bet stāsts jau nav par alu....
Neķidāti ir sulīgāki.:)