Redzot proporcijas un izsvarojumu , domāju daudz tev vajadzēs vēl to rumu, lai šis būtu arī ,,darbā cilājot baudāms,, ! :) Bet kā saka : ja sunim nav ko darīt , tas laiza pautus. :DDD Ne asakas
Vienu no spoles ručkām jālikvidē otrai ir jāuzlīmē resns puļķis izmantojams no šampanieša pudeles Spole ir jāaplīmē ar plastmasu /lai maxsimāli ilgi varētu copēt neapsaldējot knaģus/Kāta garumam jābūt tādam lai tā gals atrastos tieši virs āliņģa /pie ērtas sēdēšanas /U.t.t un tā joprojām
Jebkurā gadījumā apsveicami, vari palūrēt kā es savas apgreidoju(pie bildēm) aplīmēju arī spoli lai knaģi nesalst, jo pie plika metāla liela salā NĪ nakuij!
Veči jūs ko !!!!! Viņam tak rociņas trenētas - pats redz saka, a jūs : aplīmēt, pagarināt, ērtumu. :DDD
Izskatās bisku pa īsu un sardziņu neliec no tāda paša makšķerriņķa, sals abi kopā un beigās tāpat saplīsīs un izkritīs. Es lietoju no plastmasas spainīša sardziņu un ir ideāli, tik precīzi jāizgriež. Viss jau liekas labi, tik kād pacopē pie -10 un vairāk, tad saproti, ka viss ko esi taisījis ir dir** :D jāpārtaisa.
vecas meķšķerītes spoles turētāja daļa, šampanieša korķis porainās gumijas vietā, lielā spole, nolauzta spininga daļa un sardziņš, nedaudz līmes un pusstundas laikā dzerot rumiņu šis tas sanāca, jāuztaisa vēl kāds ...