ja zivis tiek noķertas, tad tās reizēm ir jāapēd. Kas gan var būt labāks par tikko noķertas zivs maltītes pie upes...
Bildē pa kreisi strauta forele, pa labi ezera forele. Abas noķertas upē ar 50m atstarpi. Abi papi. Ezera forele bija jau iznārstojusi, strauta bija pilnīgā gatavībā špricēt. Bildē to tik labi redzēt nevar, bet dabā gaļas krāsas atšķirības bija krietni lielākas kā bildē. Ezera forele bija spilgtāk oranža. Interesanti ka strauta forele tikko bija mielojusies ar kaut kādiem foreļu ikriem.... Salīdzinot garšas īpašibas jāsaka ka iznārstojusī ezera forele pēc (pie)garšas vairāk bija izmantojama cepšanai kā ēdama svaiga ar sāli/cukluru/pipariem.. Strauta forele garšoja vienkārši lieliski.
Lūdzu reģistrējies, lai komentētu.
Uz augšu
Kārdinātājs...
:)
jā, patiesība ir TUR, ārā...
Ir gan, bet šoreiz esi to meklējis "atvērtajā grāmatā"! :)