ņem asu nazi un dīrā,,,argriez gar muguras spurām gar žaunām un velc nost zvīņas ar visu ādu smuki viss nonāk nost..... :) daudz ātrāk nekā notīrīt vnk zvīņas...:)
kā var ādiņa cepjot būt kraukšķiga, ja tu viņu esi nodīrājis un iemetis misenē??? :)) es gan esmu uzskatu, ka ir vērts pačakarēties tīrot zvīņas, jo tad tai zivtiņai ar brūnu ādiņu un kraukšķīgām spuriņam ir pavisam cita garša :)
Vērts ir pačakarēties ar āšukiem līdz 150, nu 200gr max. Tālāk jau baigi besīgi lielos skablīt. Ja nu vienīgais ir tas elektriskais aparāts un zivs nav apžuvusi, tad gan. :)
Vispār visgaršīgākie āšuki ir līdz tiem 150mit, mmm.
netīri zvīņas,nodīrā daudz vienkāršāk,un ādiņa cepjot tāpat ktaukšķīga... :)
A no šīs vietas nedauz sīkāk lūdzu pastāsti :)
ņem asu nazi un dīrā,,,argriez gar muguras spurām gar žaunām un velc nost zvīņas ar visu ādu smuki viss nonāk nost..... :) daudz ātrāk nekā notīrīt vnk zvīņas...:)
kā var ādiņa cepjot būt kraukšķiga, ja tu viņu esi nodīrājis un iemetis misenē??? :)) es gan esmu uzskatu, ka ir vērts pačakarēties tīrot zvīņas, jo tad tai zivtiņai ar brūnu ādiņu un kraukšķīgām spuriņam ir pavisam cita garša :)
Vērts ir pačakarēties ar āšukiem līdz 150, nu 200gr max. Tālāk jau baigi besīgi lielos skablīt. Ja nu vienīgais ir tas elektriskais aparāts un zivs nav apžuvusi, tad gan. :)
Vispār visgaršīgākie āšuki ir līdz tiem 150mit, mmm.
Novelc ādu,uzbre sāli,paturi pus stundu,tad apviļā miltos un cep,būs tev kraukšķīgi un sulīgi ašuki