Tā nu gadījās, ka liktens aiznesa uz Austrāliju. Albūms par to, kas un kā te ķeras
Rezultātā - tādu copi nebiju piedzīvojis - 3 stundās 20 zuši.
Interesanti, ka austrālieši (izņemot Austrālijas latviešus) zušus neēd.
Lūdzu reģistrējies, lai komentētu.
Uz augšu
vai tad ir ar ko kūpināt ? Vajadzēja no mājām kādu alkšņa pagali paņemt līdzi :)
Tīra eikalipta malka, pareizāk sakot skaidas :) Letiņi ir praktiski - kūpinātava no veca drēbju žāvējamā skapja, siltināta ar finieri, tauku panna, skaidu panna un gāzes deglis. Uzliek temperatūru kādu vajag, tb sāk ar 100, tad 80 grādi. Taimeri un svilpi, kad gatavs, nebija iedomājušies uztaisīt :DDD