copis trofejas

copis albūmi

Cope 2024.
1 bilde
 
Cope 2023.
11 bildes
 
Cope 2022.
14 bildes
 
Cope 2021
10 bildes
 
2020. zives.
29 bildes
 
2019,
28 bildes
 
2018
32 bildes
 
Meženīte
3 bildes
 
Gads 2018.
1 bilde
 
2017.gads
11 bildes
 
2016.
5 bildes
 
2015.
10 bildes
 
 
Zandartpuika
5 bildes
 
6.11.11
2 bildes
 
30.07.2011.
2 bildes
 
2011.05.
6 bildes
 
Šodien.
1 bilde
 
MAIJA COPE
5 bildes
 
Bildes
19 bildes
 

2020. zives.

«
»
 
06.12.20 cl@copis
6 Skatījumi 1412
 
Smukā pēc kūpiņa...
 
[7] Komentāri | dilst | aug
 
7up
7up :

Nav kūpināta līdaka ēsta. Sakot, ka sausa sanākot. :) Bez aliņa, sprūst kaklā.

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 0
copis

Nevajag pārkaltēt,kad viss pēc tehnoloģijas sanāk ļoti suļīga...

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 0
7up
7up :

Recepti, tehnoloģijas karti, studijā. :)

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 1
copis

Garšvielas pēc paša ieskatiem ,stundiņa mucā pie attiecigas temperaturas un katram sanāks visgaršigākā recepte....tikai nevajag pārkaltēt,tad jebkura zivs būs sausa...Un bez alus arī...

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 0
jopciks

Nevajag pārkaltēt- tas ir apmēram cik grādos?

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 1
7up
7up :

Jā, saprotu ka temperatūra arī ir galvenais.

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 1
copis

Atkarīgs daudz no kūpinātavas ,be ja žarī ap un pāri 100 nekas labs tur nevar sanākt...bet katram savs,cik cilvēku tik viedokļu....

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 1
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager