Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 14.oktobris 2020, 01:15 | 1397 skatījumi

Oktobra CopesLietas ir klāt!

Šis numurs sanāca tāds svaigāks. Aizsākām pāris jaunas tradīcijas. Pirmkārt, kopā ar Mana Cope sāksim padziļināti apskatīt Latvijas populārākos ūdeņus. Līdz kaulam izkodīsim visas likumiskās nianses un, protams, papildināsim tās ar veco vilku gadu gaitā uzkrātajām atklāsmēm. Šomēnes iedziļinājāmies Babītes ezera seklajos ūdeņos. Izrādās, tik daudz nezināmā ir mums apkārt.

Otrkārt, pamēģinājām pavisam jaunu materiāla formātu – uzorganizējām paši savu maču versiju un uztaisījām no tā visa fotoreportāžu. Nosaucām par Muša pret Spini. Redzēs, cik interesanti liksies to lasīt, bet mums pašiem bija ļoti aizraujoši. Bija gan intriga, gan zivis, gan rezultāts. Un milzums jaunu atziņu. Šo noteikti turpināsim.

Tad mums vēl numurā ir pavisam svaiga un vērtīga reportāža no igauņu jūras copes. Ja gribās kaut ko patiešām spožu un garšīgu, tad šis ir ļoti reāls variants. Turklāt vīruss kā reiz uz Igauniju, izskatās, braukt mums neliegs. Vēl mums ir episka kājāmgājēja Klauzes reportāža no Lapzemes, Zirņa intervija ar Mūzikas akadēmijas asociētu profesoru un trīs pavisam atšķirīgas Karpu Lietu reportāžas. Nobeigumā papļāpāsim par to, cik daudz kosmosa ir jābūt laivā un saldajam ēdienam viena kūpinātu reņģu recepte. Lai labi lasās.

Žurnālu var iegādāties lielākajās žurnālu tirdzniecības vietās. Šeit ir iespējams noskaidrot, kur ir tuvākais veikals, kur žurnāls konkrētajā dienā ir pieejams.

Ērtāk un izdevīgāk žurnālu ir abonēt. Katrs žurnāla abonētājs kopā ar žurnālu saņems arī 2021.gada copes prognožu sienas kalendāru, Ojāra Lūša no niedrēm gatavotu pludiņu, un CL atlaižu karti.

Visi abonētāji piedalās Lielajā Abonēšanas Loterijā ar kopējo balvu fondu 15.000 eiro. Starp balvām ir laivu motori, makšķerēšanas kombinezoni, dāvanu kartes un par jauns iPhone.

Abonēšanas cena nākamajam gadam paliek nemainīga, bet īpaši izdevīga tā ir oktobra mēnesī. Vairāk informācijas un abonementa noformēšana vietnē www.abonesana.lv

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(4 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager