Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Recepte | 28.maijs 2022, 18:14 | Komentēt | 1781 skatījums

Nēģi krustnagliņu marinādē

Svaigus nēģus apber ar sāli, samaisa un atstāj uz 10–15 minūtēm. Pēc tam tos cep uz sausas sakarsētas pannas 5–10 minūtes no abām pusēm. Cepšanas ilgums ir atkarīgs no nēģu lieluma, taču jāskatās, lai nepiedeg, bet apcepas brūni. Tad nēģus saliek dziļā traukā, uzlej karstu ūdeni, pievieno lauru lapu, pustējkaroti melno piparu, pāris smaržīgo piparu un sutina cepeškrāsnī apmēram 50 minūtes.

Pa to laiku gatavo marinādi. Izspiež sulu no 1 apelsīna un 1 citrona, pieber pāris krustnagliņas, smaržīgo piparu, kanēļa standziņu un vāra 20 minūtes. Pievieno ēdamkaroti uzbriedināta želatīna. Nēģus sagriež nelielos gabalos, liek traukā, burkā, pārlej ar marinādi un atstāj līdz nākamajai dienai.

Labu apetīti!

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager