Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!
Kūpināta zivs mums asociējas ar lauku kūpinātavu, taču šo procesu ir iespēja veikt arī mājās, dzīvokļa cepeškrāsnī. Rezultāts gan nav tik ideāls kā klasiskajā kūpinātavā, taču efekts ir jūtams. Viss, kas ir vajadzīgs, – zivs un alkšņa skaidas. Šajā receptē runa ir par svaigi ķertu zandartu, jo tam nav asaku, toties ir maiga fileja – ideāls materiāls kūpinājumam.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Lai labi garšo!
P.S. Pēc zivs kūpināšanas es ieteiktu cepeškrāsni izslaucīt ar slapju salveti, lai noņemtu skaidu degšanas produktus no sieniņām.
Neesmu kulinārijas guru, bet – 160 grādos cep apmēram 1 stundu – pāris fileju strēmelītes? nopietni? pat negribu mēģināt :)