Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!
Ķerot brekšus, es jau zināju, ka kūpināšu, jo tie bija apmēram 2 kilogramu svarā. Jautājums tikai – kā iemarinēt?
Todien es vēlējos paeksperimentēt – nokūpināt nedaudz savādāk, kā daru parasti. Te lielo zivju spečuks Gunča ieminējās: esot dzirdējis, ka zivis pirms kūpināšanas varot iesmērēt ar sviestu, bet neko vairāk viņš nevarot pateikt. Ideja likās piemērota, jo uz pannas sakarsēts sviests dod ēdienam īpašu garšu. Tā nu es sviestu nedaudz uzlaboju ar ķiploku un svaigām sava dārza dillēm, un rezultātā brekši iznāca perfekti sulīgi un fantastiski garšīgi.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Labu apetīti!
Gurmaan, odnako... bet jabut ļoti garšīgi, brekss jau pats pa sevi kupinats ir labs, sevishkji ja veel tadi 2 un bik pāri... galvas es grieszhu nost lai lieko platibu neaizņem, tiiru tāpat . sāls, zivju gar;zvielas, ķiploki, un maltu melno un smaržigo piparu maisijums apm 40/60 proporcijas. ar dilēem bija ta ka sadomaju labu kaimiņu uzcienaat - pec tam tikai uzzinaju . ka viņs dilles vispar need un zive tikai sievai . Kad ir sapiparots .. uz stundu aizveru zivi ciet .. kupinās apm 2 stundas. man parastaa 200 l muca
Izskatās gardi !!!