Labdien Einār.
Ja grib tagad aizbraukt uz breksīti,kadu aromātu likt pie barības,sevišķi ja ņem vērā ka ūdens paliek vēsāks?
Paldies.
Makšķernieks, kopš sevi atceras. Galvenokārt viss saistīts ar pludiņmakšķerēšanu. Regulāri piedalās pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Kā komandā, tā arī individuāli izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos. Mūžīgs eksperimentētājs, kurš šādas rīcības " atļaujas" arī mačos. Pagājušā gadā izdevis grāmatu “Makšķernieka Dienasgrāmata”. Regulāri savās pārdomās par copi dalās arī ar žurnāla “Copes Lietas”, laikraksta “Diena", reģ. preses un citu masu mediju starpniecību. Viens no M.Oltes veidoto copes raidījumu ilggadējiem ekspertiem.
Labdien Einār.
Ja grib tagad aizbraukt uz breksīti,kadu aromātu likt pie barības,sevišķi ja ņem vērā ka ūdens paliek vēsāks?
Paldies.
Sveiks.
Nu nav jau neko īpaši tas ūdens palicis vēsāks. Nedēļu atpakaļ atbraucu no Igaunijas, Emajogi upes, un lietoju visīstāko vasaras paiku ar pilnu aromātu buķeti. Breksis ķērās ļoti smuks.
Par šo braucienu būs atskaite arī Copes Lietu žurnālā oktobra mēnesī.
Tā kā pagaidām nav nekas jāmaina.
Kas attiecas uz aromātiem tad izmanto jau zināmos slieku, motili, anīsu. Emajogi vislabāk ķērās uz "hamburgeriem". Sīka, žirgta slieciņa kopā ar baltajiem un kukurūzas graudu, bet katrā ūdenskrātuvē ir savas receptes.
Pievieno savu komentāru