Sveiks!
Ir tāda situācija.
Līnis un karūsa ir zālēs kur taisās nārstot un karūsas mugurām ārā sauļojas un spēlējas bet līnis pa reizei rok.
Ar kādiem aromātiem varētu piesaistīt šo līni?
Vai vel kaut kādīgi viņu apmānīt.
Makšķernieks, kopš sevi atceras. Galvenokārt viss saistīts ar pludiņmakšķerēšanu. Regulāri piedalās pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Kā komandā, tā arī individuāli izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos. Mūžīgs eksperimentētājs, kurš šādas rīcības " atļaujas" arī mačos. Pagājušā gadā izdevis grāmatu “Makšķernieka Dienasgrāmata”. Regulāri savās pārdomās par copi dalās arī ar žurnāla “Copes Lietas”, laikraksta “Diena", reģ. preses un citu masu mediju starpniecību. Viens no M.Oltes veidoto copes raidījumu ilggadējiem ekspertiem.
Sveiks!
Ir tāda situācija.
Līnis un karūsa ir zālēs kur taisās nārstot un karūsas mugurām ārā sauļojas un spēlējas bet līnis pa reizei rok.
Ar kādiem aromātiem varētu piesaistīt šo līni?
Vai vel kaut kādīgi viņu apmānīt.
Sveiks.
Kas attiecas uz līni tad salīdzinoši ar karpām vai brekšiem tiem nav aromatizatoru daudzveidība. Līnim arī tā saucamās top ēsmas ir 3 + 2.
Es pats vienmēr esmu izticis ar slieku aromātu. Kādreiz labi nostrādā arī gatavai barībai klāt pieliktais un izmērcētais rupjmaizes kukulītis. Parasti lieku klāt slieku aromātu un visai šai masai piejaucu klāt zemi attiecībā puse pret pusi. Tas lai nesaēdās un dabūn parakties.....:))))). Es zinu, ka līnim patīk viegls piparu aromāts. Vari mēģināt izmērcēt piparkūkas un iejaukt gatavajā iebarojamajā barībā, bet te var viegli pāršaut pār strīpu.
Nakteņi, mēslu slieciņas kopā ar baltajiem, rupjmaizes lodītes samīcītas kopā ar samitrinātu iebarojamo līņu barību. Tās ir piecas ēsmas kas ir standartā. Nu vismaz man.....:)))). Un es nesūdzos, jo zivtiņa ķeras.....:)))))
Pievieno savu komentāru