Sveiks,
Vai esi mēģinājis brekšus piebarot ar vārītiem graudiem(kviešu)? Baroju +- potenciālā vietā 3 dienas, pagaidām rezultātu nevaru novērot.
Paldies!
Makšķernieks, kopš sevi atceras. Galvenokārt viss saistīts ar pludiņmakšķerēšanu. Regulāri piedalās pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Kā komandā, tā arī individuāli izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos. Mūžīgs eksperimentētājs, kurš šādas rīcības " atļaujas" arī mačos. Pagājušā gadā izdevis grāmatu “Makšķernieka Dienasgrāmata”. Regulāri savās pārdomās par copi dalās arī ar žurnāla “Copes Lietas”, laikraksta “Diena", reģ. preses un citu masu mediju starpniecību. Viens no M.Oltes veidoto copes raidījumu ilggadējiem ekspertiem.
Sveiks,
Vai esi mēģinājis brekšus piebarot ar vārītiem graudiem(kviešu)? Baroju +- potenciālā vietā 3 dienas, pagaidām rezultātu nevaru novērot.
Paldies!
Sveiks. Ar graudiem, kā iebarojamo līdzekli, labāk ir darīt tā, ka tos nevis vāra vai tvaicē, jeb ber zaļus, bet gan ņem un applaucē. Visbiežāk šādu iebarošanas veidu piekopj tie kas dzīvo pie ūdeņiem konkrētā vietā un tur arī nemitīgi baro. Ja piejauc klāt vēl kombikormu tad tā lieta iet itin labi.
Pievieno savu komentāru