Sveiks.
Kā lietot zirņus kā ēsmu..svaigus,saldētus no burkām?Un ko tu vispār saki pa viņiem kā ēsmu?
Paldies
Makšķernieks, kopš sevi atceras. Galvenokārt viss saistīts ar pludiņmakšķerēšanu. Regulāri piedalās pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Kā komandā, tā arī individuāli izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos. Mūžīgs eksperimentētājs, kurš šādas rīcības " atļaujas" arī mačos. Pagājušā gadā izdevis grāmatu “Makšķernieka Dienasgrāmata”. Regulāri savās pārdomās par copi dalās arī ar žurnāla “Copes Lietas”, laikraksta “Diena", reģ. preses un citu masu mediju starpniecību. Viens no M.Oltes veidoto copes raidījumu ilggadējiem ekspertiem.
Sveiks.
Kā lietot zirņus kā ēsmu..svaigus,saldētus no burkām?Un ko tu vispār saki pa viņiem kā ēsmu?
Paldies
Sveiks. Pirmkārt lieto tikai šķeltos zirņus. Iepakojumā gaiši zaļgani un dzeltenīgi. Uz āķa es viņus nelieku, bet iebarošanai noder ļoti labi. Ieber verdošā ūdenī un vāri kamēr ārējā daļa ir mīksta, bet iekšpuse paliek cieta. Vislabākais un efektīgākais moments ir kad zirņi ir izvārīti un uzreiz dodas ūdens virzienā.Vasarā, kad ūdens silts, nav ieteicams lietot lielā kvantumā vietās kur zivs var būt nelielā daudzumā.
Pievieno savu komentāru