Nemaz nerēkšu.
Kvass ir maize...Piekrīti?
Līnim, vecais labais ķieģelītis, patīk? Patīk......
Melase pati par sevi, bet tagad pavasarī tikai un vienīgi rūgtā, bet karameles, praktiski, kā medus ar vanilīnu kopā.
Lūk tev arī atbilde.
Kas attiecas uz kvasu, tad labāk pudeli nopirkt un atstāt uz pāris dienām bez koķa, lai izvēdinās.Vēl labāk izliet palielā traukā, taču neturēt siltumā. Labāk kaut kur pagrabā.
Pašu kvasu klāt neesmu licis, bet ekstratu izmantojis esmu. Vēl esmu eksperimentējis ar biezpienu, bet te ir knifiņš. Biezpienam jābūt ar pēc iespējas maigāku garšu. Barībai klāt esmu licis vistu mēslus. Srādā ideāli, tikai nedrīkst pārdozēt.
Pievieno savu komentāru