Einārs Siliņš

Einārs Siliņš

Makšķernieks, kopš sevi atceras. Galvenokārt viss saistīts ar pludiņmakšķerēšanu. Regulāri piedalās pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Kā komandā, tā arī individuāli izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos. Mūžīgs eksperimentētājs, kurš šādas rīcības " atļaujas" arī mačos. Pagājušā gadā izdevis grāmatu “Makšķernieka Dienasgrāmata”. Regulāri savās pārdomās par copi dalās arī ar žurnāla “Copes Lietas”, laikraksta “Diena", reģ. preses un citu masu mediju starpniecību. Viens no M.Oltes veidoto copes raidījumu ilggadējiem ekspertiem.

Jautā kraft

Čau Eini!

Tu tagad dabūsi ierēkt :) Kā būtu, ja gatavo Brekša, Līņa barību mitrinātu ar kvasu? (nu veikalā nopērkamo) Viņš tak tākā drusku pēc melases , karameles utt smaržo un garšo. Mok labais sanāk?

Es vairāk jautāju vai tu esi tā mēģinājis, jo zināms, ka tev arī patīk eksperimentēt. :))

Nemaz nerēkšu.

Kvass ir maize...Piekrīti?

Līnim, vecais labais ķieģelītis, patīk? Patīk......

Melase pati par sevi, bet tagad pavasarī tikai un vienīgi rūgtā, bet karameles, praktiski, kā medus ar vanilīnu kopā.

Lūk tev arī atbilde.

Kas attiecas uz kvasu, tad labāk pudeli nopirkt un atstāt uz pāris dienām bez koķa, lai izvēdinās.Vēl labāk izliet palielā traukā, taču neturēt siltumā. Labāk kaut kur pagrabā.

Pašu kvasu klāt neesmu licis, bet ekstratu izmantojis esmu. Vēl esmu eksperimentējis ar biezpienu, bet te ir knifiņš. Biezpienam jābūt ar pēc iespējas maigāku garšu. Barībai klāt esmu licis vistu mēslus. Srādā ideāli, tikai nedrīkst pārdozēt.

Atbildēts: 12.aprīlis 2012, 19:35 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nujā, bet es jau centos no tevis izvilkt atbildi, lai tu atzīsties vai esi pats licis klāt? :D
12.04.12
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager