Sveiks,Einār!Cik ilgi jāvāra grūbas?Iepriekš paldies!
Makšķernieks, kopš sevi atceras. Galvenokārt viss saistīts ar pludiņmakšķerēšanu. Regulāri piedalās pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Kā komandā, tā arī individuāli izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos. Mūžīgs eksperimentētājs, kurš šādas rīcības " atļaujas" arī mačos. Pagājušā gadā izdevis grāmatu “Makšķernieka Dienasgrāmata”. Regulāri savās pārdomās par copi dalās arī ar žurnāla “Copes Lietas”, laikraksta “Diena", reģ. preses un citu masu mediju starpniecību. Viens no M.Oltes veidoto copes raidījumu ilggadējiem ekspertiem.
Sveiks,Einār!Cik ilgi jāvāra grūbas?Iepriekš paldies!
Es parasti nevāru. Man ir divas metodes. Viena ir kad pieberu trešo daļu no termosa ar grūbām un pārleju ar karstu ūdeni.Korķi ciet un parsti to daru vakarā lai nākamajā rītā būtu ar ko iet uz copi. Vienreiz gan sanāca pārcensties un iebērt par daudz.....:))) Rezultātā termoss uztaisija nelielu bum, bet tas bija vēl vecais labais krievu stiklinieks.
Otrs variants ir grūbas vienkārši pārliet ar verdošu ūdeni, trīs minūtes pavārīt, un noslēgt trauku ar vāku. Vari vēl pārklāt vāku ar biezāku dvieli un lai sūt kādas 6 stundas.
Pirmais variants būs domāts āķim, bet otrs iebarošanai.
Pievieno savu komentāru