ko lietot breksu iebarosanai ezera? Domaju ko no majas receptem un ko likt smarzai?
Makšķernieks, kopš sevi atceras. Galvenokārt viss saistīts ar pludiņmakšķerēšanu. Regulāri piedalās pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Kā komandā, tā arī individuāli izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos. Mūžīgs eksperimentētājs, kurš šādas rīcības " atļaujas" arī mačos. Pagājušā gadā izdevis grāmatu “Makšķernieka Dienasgrāmata”. Regulāri savās pārdomās par copi dalās arī ar žurnāla “Copes Lietas”, laikraksta “Diena", reģ. preses un citu masu mediju starpniecību. Viens no M.Oltes veidoto copes raidījumu ilggadējiem ekspertiem.
ko lietot breksu iebarosanai ezera? Domaju ko no majas receptem un ko likt smarzai?
Oi!!!
Tu gribi "garo" vai "īso" recepti...:)))))?
Visticamāk jau, ka īso, jo garajai tev nāksies pusdienu darboties pa virtuvi.
Sarīvēta baltmaizes rīvmaize ( bet tikai ne tā ko var nopirkt pārtikas veikalos), dažādi saldie cepumi, vari pamēģināt sadrupināt arī pēc krāsas gaišākus prjaņikus, kukurūzas un citu graudaugu putraimi. Ar to pietiks un klāt piešauj auzu pārslas kas samirkstot tev nostrādās kā līmviela un ļaus izveidot barības bumbas. Nebūtu par skādi arī samaltas saulespuķu sēklas kas kalpotu kā iebarojamās bumbas irdinātājs.
Kas attiecas uz aromātiem, tad breksim izsenis ir paticis anīss, koriandrs, vanilīns.
Viss kārtībā. Nav jāsatraucas par moderatora tekstiem. Viņš arī Grabi māca copēt.
Es vienmēr izmantoju anīsu un par rezultātiem nevaru sūdzēties.
Par aromiem- Nu anīss nav nekāds brekšu aromatizators, bet drīzāk gan raudu! Koriandrs, vanilīns- drīzāk jau pēdējais...
Bet visticamāk būs kakao, kanēlis, ...
Auzu pārslas elementāri aizstāt var ar māliem, tajās proteīns niecīgās devās.
Šitādi buroties pa virtuvi ekspertam jau gan bija jāzin, ka ar kombikormu tālu netiksi un pašam "būvēt" barību neatmaksājas, ja neesi ticis pie savas receptes! Tikai makšķernieku mānīšana
Pievieno savu komentāru