uz iepakojuma rakstīts, ka nevajag atkausēt pašā iepakojumā. tātad no maisiņa izberam air-dry maisā, kura vietā es izmantoju parasto karpu maisu un brauc copēt. pēc copes neizlietotās boilas ber atpakaļ un saldē. ja brauc uz ilgu laiku, tad izber uz līdzenas virsmas vienā kārtā un žāvē kārtīgi - kādas 3-4 dienas, ventilators paātrina procesu, tikai nevajag to darīt saulē. šādas sakaltušas boilas stāvēs ilgi, ja nesamērcēsi - pat mēnešus. arī tādas ir jāglabā air-dry maisā, slēgtā traukā tās zibenīgi sapelēs. savukārt tieši pirms copes tādas izkaltētas boilas es parasti rehidrēju - spainī apleju ar ezera ūdeni un ļauju samirkt kādas stundas. tad tās ātrāk sāk izdalīt aromātus. rehidrēšanas spainī var pieliet speciālo mainline enhancer (cik nav žēl) - baigi labais! savukārt āķa boilas pēc atkušanas droši arī var mērcēt enhancerī - no vienas minūtes līdz pat gadam. tās paliek pavisam cietas, var gadīties, ka pēc mēneša pat adatu nedabūsi cauri, tapēc var iztaisīt caurumus jau iepriekš vai mērcēt enhancerī jau uzvērtas uz mata. nekā slikta tajā enhancerī nav, tādēļ man nenāk prātā situācija, kad piesūcināta strādātu sliktāk. nujā, un tas viss lieliski strādā kopā ar attiecīgām peletēm. vienīgais mīnuss tādām kaltētām boilām air-dry maisā ir tāds, ka mašīnā tās pārvadāt nav iespējams - smirdēs pamatīgi. tāpēc es tās pārvadāju vai nu kastē uz jumta vai piekabē. otrs variants ir glabāt tās saldējamajā somā, bet tad ir jārēķina, cik ilgi copēsi un cik ilgi tās tur stāvēs. pāris dienas jau laikam var, bet ilgāk gan ne.