Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā VELNINS

sveiks AIVAR! Gribeju pajautat tadu lietu.es karpas iebaroju ar straumes vai dobeles dirnavnieka kombikormu un veicas diezgan labi.ko tu saki par tadu lietu ja to kombikormu izskidinatu un uztaisitu no tas masas boilas un ar tadam barotu? man likas vajadzetu but labak jo tur ir daudz mazas zivis kas noed to smalko baribu bet ja butu boilas tad tikai karpas vai kas cits liels varetu vinu appest.ja doma ir pareiza tad uz 1kg cik olas tai masai likt klat un ko vel varetu pielikt?Paldies

parasti uz 1 kg miksa (sausās sastāvdaļas) aiziet 6-8 olas. tomēr katrs gadījums var būt savādāks, tādēļ pareizās proporcijas iegūst maisot mīklu - pie olām klāt ber miltus tik ilgi, kamēr mīkla labi rullējas un vairs nelīp pie rokām. vai tas viss izdosies ar kombikormu, es neesmu drošs, bet mēģināt jau var. par to, ko var likt klāt - principā jebko, kas ir šķidrs un ko vari atļauties. tikai ar ķīmiskajiem atraktoriem nepārspīlē - labāk mazāk nekā vairāk. no vienkāršām lietām, pieliec, piemēram, kaņepju vai zivju eļļu.

Atbildēts: 10.septembris 2012, 18:10 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager