Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā baiter

Sveiks, Aivar!

Man pie Tevis būs jautājums par boilām un to derīguma termiņiem. Kā jau katram produktam, tām ir norādīti derīguma termiņi (runa iet par parastajām shelf life un popapiem). Norādītais derīguma termiņš iet uz beigām, bet galīgi nevēlētos sviest ārā, jo tās mantas ir padaudz:)

Tad nu jautājums - vai ir iespējams efektīvi šo visu lietot arī pēc termiņa beigām? Tiek glabāts oriģinālajos un hermētiskos iepakojumos.

es tiešām negribētu uzstāties ar 100% pārliecību, jo katram ražotājam tā bilde var atšķirties un arī uzglabāšanas apstākļi var būt dažādi. pats esmu ķēris uz ļoti vecām boilām, tomēr uz mačiem es tādas neņemtu. jā, un gadās arī, ka uz svaigām neķeras:(

Atbildēts: 18.septembris 2012, 16:25 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Ja Tev tās boilas palikušas cietas, tad tās boilas ar kurām taisies barot saber spainī un pielej ūdeni, kārtīgi izmērcē, kamēr brīvi var ar pirkstiem saspiest. Tad nolej ūdeni un uzgāz virsū škidrumus, aminoskābes, kādu dipu utt. Tās kuras taisies likt uz mata tās arī cietas var lietot. Galvenais barot ar mīkstām. Ar popapiem ir švakāk, 2 sezonas nostāv vēl smarža it kā ok, kā paliek vecāki tā lēnām tā smarža paliek arvien vājāka un vājāka. Arī daudz atkarīgs kas par firmu tiem popapiem.
19.09.12
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager