Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā AgrisB.

Labdien,

Daudzi karpu makšķernieki ir stāvā sajūsmā par "Dobeles dzirnavnieka" zivju barību jeb citiem vārdiem sakot "peletēm", ko jūs sakat par viņu un ko vērts pievienot klāt viņai, lai būtu rezultāts. Mani intresē cik ilgi jāvāra kukurūza, ko var nopirkt cietā veidā pa 5 vai 10kg iepakojumā un ko vārot vai pēc tam var pievienot kā atraktoru?

dobeles dzirnavnieka kombikormam tiešām nav daudz vainas mūsu ūdeņos, ar to var barot un veiksmīgi piesaistīt karpas. protams, ar speciāli karpām domātajām peletēm rezultāts būs vēl labāks, bet, vēlreiz saku, ja cena ir no svara un liekas, ka vajag barot daudz, dzirnavnieka barība strādās. pievienienot var visu, ko sirds un karpas mute kāro.

kukurūzu parasti 24h mērcē un tad vāra līdz tā sasniegusi vajadzīgo konsistenci, parasti pāris stundas. kā atraktoru atkal var pievienot dajebko no smaržām, šķidrajām barībām un pat krāsām utt. tās visas pa drusciņai iesūksies un uzlabos rezultātu.

Atbildēts: 31.jūlijs 2008, 21:50 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager