Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā motion

Sveiks. Kā ir ar karpām šajā laikā? Tās jau ķeras? Kādas barības vai aromāti viņām tīk vairāk šajā laikā? Un kāda atšķirība aromatizētājiem mazajās pudelītēs pa 90 sant un lielākās pa lielāku naudu? Tas ir atšķirīgs arī no tilpuma vai arī efektivitātes? Paldies.

viss noteik pilnā sparā, nevajag gulēt. barības garšo visas, galvenais, atrodi pareizo vietu. lētie aromatizatori ir tīra ķīmija, smaržo labi, bet garšo slikti. tos nevajadzētu lietot iebarošanai.

Atbildēts: 27.maijs 2013, 23:32 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager