Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā eDZH

Sveiki, gribēju painteresēties, vai karpām tagad var piedāvāt gaļu? naktstārpus, sliekas, baltos? Vai tagad jau vairāk jāmēģina piemānīt uz makaroniem un kukurūzas?

P.s. Esmu ļoti neprofesionāls svētdienas makšķernieks un ar boilām nepraktizējos..

vienmēr taču var paņemt līdzi vairākus variantus un pirms copes apjautāties vai aplūkot, ko dara citi. par jautāšanu uz vietas jau pa zobiem neviens nedod, bet informācija no konkrētās dienas konkrētā ūdens ir visprecīzākā.

Atbildēts: 13.augusts 2013, 16:40 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager