Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā vencs

Sveiki!Nepieciessams padoms,par cik nedziivoju Latvijaa ir doma marta beigas izrauties uz copi (karpaas)LV.Cik esmu ievaacis info tagad un liidz apriilla saakumam uudens temperatuura videeji ezeraa buus ap +3 graadiem(vadoties peec laika prognozeem),vai ir veerts meegginaat?Un ja meegginu ko Juus teiktu par augstas atraktivitaates boilaam aukstaa uudenii,vai tomeer labaak kaads spilgts pop up.Kaadu metodi labaak ieteiktu iebarossanai labi daudz bariibas boilu,vai ari drusku augstas atraktivitaates boilu,vai ari iztikt vnk ar pva zekki.Cik saprotu karpas aktiivaakas paliek kad uudens sasniedz +8.

Jau iepriekss paldies.

visu jau pareizi saproti. lielas iebarošanas agrā pavasarī neveic, jo karpa diez ko ātri barību nepārstrādā zemā temperatūrā. tas nozīmē, ka viņai nevajag daudz lai pieēstos. tādēļ svarīgāk ir nevis piesaistīt lielu zivju daudzumu vienai vietai, bet gan aktīvi meklēt tās pa visu ūdeni. protams, saulaina puse un vējš sejā ir galvanais, seklāka piekraste iesilst ātrāk, temperatūras var atšķirties par daudziem grādiem, zāļu nav un var darboties visos variantos. līdz ar to arī ēsmas izvēle - krāsaini popapi (kas arī ir augstas atraktivitātes ēsma) tur, kur grunts noklāta ar visādu drazu, vecām lapām un zālēm. grimstošās boilas tad, ja grunts tīra. pva zeķe ar lielu daudzumu atraktora, tikai bez eļļām. ik pēc pusstundas-stundas pārmetam un mainām vietu.

Atbildēts: 19.marts 2014, 10:53 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager