Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā vencs

Liels paldies par ieprieksseejo atbildi.Paluugssu padomu velreiz.Pats rulleeju boilas(no mixiem) apzzaaveju drusku un saldeetavaa iekssaa,vai taas boilas kas ir pannemtas liidzi uz izbraukumu un nav izmantotas(atkusussas) vnk izbarot vai tomeer var meegginaat zzaaveelt(un jau citaa reizee vinnas izmantot iebarossanai.

Paldies

otrreiz saldēt nevajadzētu, bet izžāvēt sausas (air-dry) noteikti var.

Atbildēts: 19.marts 2014, 16:47 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager