Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā zemniekelis

Sveiks!

Ķerot karpas noteikti esi noķēris brekšus uz boilām, faktiski karpiniekiem varētu būt lielākā pieredze brekšu (lielu) ķeršanā . Vai Tu varētu ieteikt boilu un taktiku samērā straujai upei pvasarī? Kāda grša? Izmērs? Jaukt klāt boilas gabaliņus iebarojamajam?

Iepriekš pateicos!

jā, brekši mēdz ķerties, turklāt tie parasti ķeras tad un tur, kur karpas neķeras. boilu garšas, uz ko ņem breksis, ir visdažādākās, galvenais, lai boila nav pārāk liela - 10-12 mm un pat vēl mazākas varētu būt pareizais izmērs. smalcinātas boilas iebarošanai ir ļoti ok, bet stiprā straumē es barotu tikai ar pva maisiņiem, kuros tās boilu pusītes arī liek - tad un tikai tad vari būt drošs, ka barība būs tieši uz leju no āķa nevis metru turp vai šurp. nu jā, un noteikti vajag paeksperimentēt ar pavadiņu garumiem, jo breksis nav karpa un ņem savādāk.

Atbildēts: 24.aprīlis 2014, 09:02 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager