Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā RenarsB

Sveiks Speciālist! Mans jautājums šoreiz ir par boilām, šobrīd veikali un privātie intensīvi piedāvā pašu rullētas boilas. Kāds būtu tavs viedoklis, ko izvēlēties ierindas makšķerniekam, gatavas no lielajiem ražotājiem vai pašmāju ražojumus? Kādi ir plusi un mīnusi kā vienai tā otrai boilai?

šis nu ir tāds kutelīgs jautājums, pašmāju ražotājus es labi pazīstu un diez vai ko sliktu par viņu darbu pateikšu. galvenais mīnuss saldētām boilām ir tas, ka tās ir saldētas. tās ir izmantojamas vienas copes laikā un ir glabājamas tikai saldētavā. ierindas makšķerniekam tie ir lieki izdevumi un neērtības, ko atšķirības sastāvā diez vai spēs kompensēt. savukārt tiem, kas brauc uz mačiem vai ilgākām - vismaz trīs dienu sesijām, pašmāju ražojums noteikti ir izmēģināšanas vērts.

Atbildēts: 19.maijs 2014, 01:40 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager