Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā martinsb

Vai varētu lūdzu pateikt ko jūs gatavojot boilas liekat ka pamatmasu?

izmantoju tikai gatavos miksus. sajaukt pamatmasu no dažādiem miltiem un pulveriem ir sarežģīti, jo precīzi samaisīt ir ilgi un grūti, rūpnīcās priekš tam ir speciālas mašīnas. Karpu Nama veikalā ir bada laiki, boilu praktiski nav, toties miksu izvēle vēl ir. uz miksu iepakojuma ir arī ieteicamās receptes, kaut arī principā var pietikt ar miksu arī bez nekādām papildus piedevām iznemot tādus kā Trigga, Trigga Ice, 3D vai dynamaits razojumus, kuriem jāpērk speciāls škidrums kopā ar miksu.

Atbildēts: 1.augusts 2007, 23:09 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager