Sveiks! Pēc copes paliek pāri saldētās boilas.Kā rīkoties,jo kādu laiku netieku uz copi? Izžāvēt un ....?
Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.
Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs
Sveiks! Pēc copes paliek pāri saldētās boilas.Kā rīkoties,jo kādu laiku netieku uz copi? Izžāvēt un ....?
izžāvētas tās var stāvēt ilgi, tikai neturi slēgtā traukā, labāk tajā pašā air dry tīkliņā kaut kur ēnā.
Pievieno savu komentāru