Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Eduards13

Sveiks! Pēc copes paliek pāri saldētās boilas.Kā rīkoties,jo kādu laiku netieku uz copi? Izžāvēt un ....?

izžāvētas tās var stāvēt ilgi, tikai neturi slēgtā traukā, labāk tajā pašā air dry tīkliņā kaut kur ēnā.

Atbildēts: 8.augusts 2014, 12:44 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager