Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Edgars82

Labdie .esmu iesacejs ,pirmo gadu keru uz boilam.

Taka sezona iet uz biegam,ir palikusa boilu krajumi.

Gribetos zinat ka boilas saglabat uz nakoso sezonu?

Vai vinas vares likt uz mata vai tikai iebarosanai?

Paldies par atbildi

dažas no gatavajām boilām glabājas labāk, citas sliktāk. prognozēt un garantēt nevar. toties noteikti var teikt, ka sezona ne tuvu nav galā, tieši tās foršākās copes dienas vēl priekšā. karpas uz rudeni paliek lielākas un ēdelīgākas krājot enerģijas rezerves ziemai. un par cik ziema solās būt auksta, tad šis process noteikti ir vēl aktīvāks. tā kā nesēdi mājās, bet izbaro visu, kas palicis un būs tev vēl daži ļoti patīkami brīži!

Atbildēts: 15.septembris 2014, 16:34 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager