Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā automeistars

Sveicināti.Mani interesē,kā tiek pagatavoti tīģer rieksti makšķerēšanai un iebarošanai ?Jo tie ir sažuvuši un cieti ,kā zirņi !

nezinu, kādēļ tie ir sažuvuši, bet arī slapji tie ir cieti. lai liktu uz mata, tajos urbj caurumu ar speciālu uzbīti. iebarošanai tos var sasmalcināt.

Atbildēts: 12.marts 2009, 11:18 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager