Sveiks Aivar!
Radās pāris jautājumi. 1.Vai un kā ūdenstilpnes dziļums ietekmē boilu izvēli (es domāju aromāta ziņā)? Analizējot savas copes, esmu piefiksējis, ka dziļākās, tātad arī pēc grādiem vēsākās vietās labāk strādājušas zivīgās boilas Trigga, Marine Halibut. Savukārt normālā dziļumā (aptuveni līdz 4metriem) visas klasīskās zemene, ananās, tutti-frutti. 2.Vai esmu pareizi sapratis no ārzemju forumiem, ka Dynamite Baits Fluro Pop up boilas racionālāk izmantot seklās vietās, jo viena no šo boilu specifikām ir paņemt karpu uz izbrīnu tieši ar savu spilgto krāsu, kura lielā dziļumā vairs tādu lomu nespēlē? Liels Tev paldies.
Pievieno savu komentāru