obligāts nav nekas, barībā var būt ļoti daudz dažādu sastāvdaļu. visekonomiskāk un pietiekoši efektīvi ir pašam mājās vārīt kukurūzu. nopērc pāris maisus un pietiks krietnam laikam. turklāt pēc vārīšanas to var glabāt spainī krietnu laiku, nedaudz ieskābusi tā strādā pat labāk. ar kaņepēm un riekstiem var rīkoties līdzīgi, bet nu pilnīgi var iztikt ar vienu pašu kukurūzu, sevišķi, ja to kombinē ar boilām. kukurūzu var likt arī uz mata - vislabāk 2-5 graudus un galā kaut ko peldošu, piemēram mākslīgo kukurūzas graudu vai mazu popapiņu. un nav milzīgas vajadzības aizrauties ar tās kukurūzas papildināšanu ar vēl kaut kādām papildus piedevām, sevišķi ķīmiskām. nu jā, var jaukt šādu pašgatavotu kukurūzu arī ar veikalā nopērkamo saldo koservēto.
20 mm boilas nav par lielu mazām karpām, bet ir samērā neekonomisks barošanas veids - mazāka izmēra boilu vienā kilogramā ir vairāk līdz ar to arī barībibas gabaliņu sanāk vairāk. var tās 20mm boilas griezt uz pusēm un četrās daļās, turklāt piejaucot pie tās pašas vārītās kukurūzas tāds kokteilis jau sanāks stipri atraktīvs.
Pievieno savu komentāru