Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Zenits

Sveiks. Gribēju pajautāt jūsu viedokli. Ir ezers kur jau 5 gadus laiž karpas, visus šos gadus neviens nau mēģinājis uz boilas copēt. Visi copē tik uz kukurūzas vai sliekas utt. Ezerā savairojušās raudas un pliči, taka tie visu kukurūzu noēd. Saku kā ir uz boilas nekad nēsmu makšķerējis, doma braukt uz Valmieru uz Salmo veikalu un lai viņi man uztaisa makškeri priekš bolām un pamacīties līdz. Ar kādām firmas bolām vajadzētu sākt tadā ezerā copēt un protams kādu garšu piedāvāt( kautko līdzīgu kā kukurūza)? Cik daudz jāpiebaro un cik dienas pirms sāk copēt? kāds būtu optimālais diammetrs bolām? Tākā esmu iesācējs paldies par atbildi.

situācija nav ne ar ko savādāka, kā daudzviet. ja ir iespējas piebarot, tad tas, protams, nāks par labu. 2-3 dienas būs ok, bet jo ilgāk barosi, jo labāk ķersies. pārāk lielas boilas neizvēlies 15mm būs ok. par garšām - praktiski vienalga, sevišķi ja barosi - karpas pieradīs un ņems to, ko būsi devis. tikai izvēlies kvalitatīvas boilas -nutrabaits, dynamite, rod hutchinson, richworth utml.

Atbildēts: 13.jūnijs 2009, 21:10 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Komentāri
 
Zenits...Tev ir nosūtīta vēstule.
15.06.09
 
Paldies par atbildi!!! Un vēl paldies par tavu rakstu 25 zivju vietas Latvijā! Tāka sāku no nulles ir ko testēt.
14.06.09
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager