Sveiks. Gribēju pajautāt jūsu viedokli. Ir ezers kur jau 5 gadus laiž karpas, visus šos gadus neviens nau mēģinājis uz boilas copēt. Visi copē tik uz kukurūzas vai sliekas utt. Ezerā savairojušās raudas un pliči, taka tie visu kukurūzu noēd. Saku kā ir uz boilas nekad nēsmu makšķerējis, doma braukt uz Valmieru uz Salmo veikalu un lai viņi man uztaisa makškeri priekš bolām un pamacīties līdz. Ar kādām firmas bolām vajadzētu sākt tadā ezerā copēt un protams kādu garšu piedāvāt( kautko līdzīgu kā kukurūza)? Cik daudz jāpiebaro un cik dienas pirms sāk copēt? kāds būtu optimālais diammetrs bolām? Tākā esmu iesācējs paldies par atbildi.
Pievieno savu komentāru