Sveiks, kādas smaržas ( garšas ) boilas Jūs ieteiktu, šajos laika apsākļos, tas ir pavasara beigas, vasaras sākums .
Paldies, jau iepriekš
Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.
Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs
Sveiks, kādas smaržas ( garšas ) boilas Jūs ieteiktu, šajos laika apsākļos, tas ir pavasara beigas, vasaras sākums .
Paldies, jau iepriekš
Te jau vairāk jādejo no tā, ko var dabūt veikalos šobrīd. Karpu Namā ir ienākušas Rod Hutchinson boilas. ja kabata atļauj, tad es ieteiktu kaut ko no tā, piemēram Strawbery&Scopex ūdeņiem, kuros nav daudz boilas bijušas iekšā, vai arī Mulbery Florentine - gadījumiem, ja negribas ilgstoši iebarot. Strādās arī visādas uz zivju bāzes veidotās boilas, piem. Nutrabaits BFM Salmon, Caviar & Pepper.
Pievieno savu komentāru