Labdien ! Tāds jautājums. Dīķī kur parasti uz boilām neķer un nebaro, kā būtu ieteicams iebarot - vai ar sasmalcinātām boilām pie barības vai ar veselām ?
Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.
Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs
Labdien ! Tāds jautājums. Dīķī kur parasti uz boilām neķer un nebaro, kā būtu ieteicams iebarot - vai ar sasmalcinātām boilām pie barības vai ar veselām ?
smalcinātas boilas izdala ļoti daudz aromātu un tādēļ ir ļoti labas karpu pievilināšanai. Cita lieta, ka tās, tāpat kā birstošā barība, garšos arī baltajām zivīm, ja tās tuvumā ir. otrkārt, karpas iepazīstot boilas, sāk ņemt tās drošāk un drošāk arī uzsēžas uz āķa. bet to viņas var darīt tikai tad, ja tās boilas ir veselas un apaļas. tādēļ veselas boilas iebarot vajag pēc iespējas vienmēr, bet kombinēt ar smalcinātām tās var lokalizējot iebaroto vietu un, protams, PVA maisiņos. ņem vērā - tas, ka neviens ar boilām nebaro un neķer, ir milzīgs pluss. atliek tikai pāris, trīs dienas pabarot un karpām aizbrauc jumts. savukārt, tur, kur dažādas boilas tiek barotas regulāri, tādu efektu panākt ir krietni sarežģītāk.
Pievieno savu komentāru