Sveiks Aivar,Nevarētu lūdzu ieteikt kādu recepti kā pareizi vārīti sauso kukurūzu,nekādi nevaru novārit kā vajag vienmēr pacieta sanāk.Paldies.
Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.
Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs
Sveiks Aivar,Nevarētu lūdzu ieteikt kādu recepti kā pareizi vārīti sauso kukurūzu,nekādi nevaru novārit kā vajag vienmēr pacieta sanāk.Paldies.
pēc vārīšanas atstāj mirkt vēl dienu vai divas, kamēr sāks fermentēties, parādīsies smarža, tad būs karpām pats labums - ātrāk sagremojas, vairāk var apēst.
Pievieno savu komentāru